Black Oak Opal Unisex-kello

99,99 €

59,99 €

Lägg till gravyr 119,20 €
Lägg till Gravyr
Lägg till gravyr + 119,20 €
Välj Typsnitt
Font test Font test Font test
Text att gravera
Vänligen ange texten igen
Notera att förhandsgranskningen är en indikation och kan skilja sig från verkligheten. Max 20 st tecken rekommenderas. Vid gravyr tillkommer ett enhetspris på 198 kr och leveranstiden förlängs med cirka 1-2 arbetsdagar. Öppet köp och bytesrätt gäller ej på graverade produkter.
Kuvaus
Black Oak Opal Unisex-kello
Trendikäs ja tyylikäs kello Black Oakilta, jossa on musta kellotaulu ja kullanvärinen mesh-ranneke ruostumattomasta teräksestä. Rungon koko on halkaisijaltaan noin 41 mm.

Kaiverrus on ainoastaan esimerkki.

Toimitetaan kellolaatikossa.
Yksityiskohdat
Toimitus

TOIMITUSKULUT

Sovellamme yksikköhintaa alkaen 4 euro summasta 10 euro summaan asti per kuljetuspakkaus, sen painosta ja koosta riippuen .


TOIMITUSTAPA
Käytämme Postia yhteistyökumppaninamme. Tuotteet toimitetaan tavallisesti kirjeessä (koskee pieniä, alle 0,5 kg lähetyksiä) tai Postipakettina.
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme automaattisesti sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tiedot tilauksestasi.

Ota tavaksi aina tarkistaa toimitusvahvistus/tilauskuitti, jotta kaikki on OK. Jos jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitusvahvistus on hyvä pitää tallessa, jotta voit ottaa sen esiin ollessasi mahdollisesti yhteydessä asiakaspalveluun. Kun otat yhteyttä meihin, sinun on hyvä pitää tilausnumero lähettyvilläsi.


Mikäli haluat perua tai muuttaa jotakin tilauksessasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme niin pian kuin mahdollista.


TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää siitä laskien, kun olemme lähettäneet tilauksesi, ellei tuote ole loppu varastosta. Tilaukset, jotka saapuvat meille ennen klo 12.00, lähetetään meiltä samana päivänä sillä oletuksella, että tuote löytyy varastosta.


NOUTAMATTA JÄÄNEET PAKETIT
Postin noutopisteisiin paketissa toimitetuista tuotteista lähetetään tekstiviesti matkapuhelimeesi ja niitä säilytetään toimituspisteessä kaksi viikkoa. Noutamatta jääneet tuotteet palautetaan meille. Pidätämme oikeuden veloittaa sinulta kaikista noutamatta jätetyistä paketeista palautuskulut sekä toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat tällä hetkellä 15 euro.

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout