Citizen Super Chrono Eco-Drive AT8011-55E

499,99 €

299,99 €

Kuvaus
Citizen Super Chrono Eco-Drive* AT8011-55E
Miesten kronografi, jossa on tumma kellotaulu ja kestävä safiirilasi. Kello on radiosäädettävä, siinä on 24 tunnin kellonäyttö ja maailmanajat, joten kello on aina oikeassa ajassa. Kehys ja ranneke ovat ruostumatonta terästä ja kehyksen halkaisija on noin 43 mm. Kello on vedenkestävä 200 m asti (uiminen ja sukellus).

Toimitetaan kellorasiassa.

*Valo muuttuu energiaksi kellotaulussa sijaitsevan valokennopaneelin avulla ja säilöytyy soluun, joka ei sisällä elohopeaa tai kadmiumia.
Yksityiskohdat
Myymäläsaatavuus
Oma myymäläsi:
Lähin myymälä
Katso kaikki myymälät

Updated every 15 minutes.

Toimitus

TOIMITUSKULUT

Sovellamme yksikköhintaa alkaen 4 euro summasta 10 euro summaan asti per kuljetuspakkaus, sen painosta ja koosta riippuen .


TOIMITUSTAPA
Käytämme Postia yhteistyökumppaninamme. Tuotteet toimitetaan tavallisesti kirjeessä (koskee pieniä, alle 0,5 kg lähetyksiä) tai Postipakettina.
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme automaattisesti sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tiedot tilauksestasi.

Ota tavaksi aina tarkistaa toimitusvahvistus/tilauskuitti, jotta kaikki on OK. Jos jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitusvahvistus on hyvä pitää tallessa, jotta voit ottaa sen esiin ollessasi mahdollisesti yhteydessä asiakaspalveluun. Kun otat yhteyttä meihin, sinun on hyvä pitää tilausnumero lähettyvilläsi.


Mikäli haluat perua tai muuttaa jotakin tilauksessasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme niin pian kuin mahdollista.


TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää siitä laskien, kun olemme lähettäneet tilauksesi, ellei tuote ole loppu varastosta. Tilaukset, jotka saapuvat meille ennen klo 12.00, lähetetään meiltä samana päivänä sillä oletuksella, että tuote löytyy varastosta.


NOUTAMATTA JÄÄNEET PAKETIT
Postin noutopisteisiin paketissa toimitetuista tuotteista lähetetään tekstiviesti matkapuhelimeesi ja niitä säilytetään toimituspisteessä kaksi viikkoa. Noutamatta jääneet tuotteet palautetaan meille. Pidätämme oikeuden veloittaa sinulta kaikista noutamatta jätetyistä paketeista palautuskulut sekä toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat tällä hetkellä 15 euro.

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout