Equinox Equator

199,99 €

149,99 €

Kuvaus

Equinox Equator NFC-sirulla


Equinoxin miesten kello ruskealla nahkarannekkeella ja ruusukullan värisellä ruostumattomalla teräsrungolla. Kellotaulu on valkoinen ja rungon halkaisija on kooltaan n. 40 mm. 

Tässä kellossa on rannekkeessa  NFC-siru, joka on kytketty Fidesmosin alustaan, mikä mahdollistaa langattomien laitteiden liittämisen kelloon. Voit esimerkiksi liittää kelloosi Mastercardin voidaksesi vain piipata ja maksaa. 

Fidesmo Pay toimii useiden eri pankkien maksukorteilla, klikkaa tästä nähdäksesi mitkä kortit voit yhdistää. Maksukortin yhdistäminen on helppoa ja turvallista, ja se vie vain muutaman minuutin! Korttitietojasi ei missään vaiheessa laiteta kelloosi, vaan pelkästään viitetiedot, joten kellon käyttö on aivan yhtä turvallista kuin tavallisen maksukortinkin. Jos sinulla on Fidesmo Android -sovellus, voit yhdistää maksukorttisi Equinoxiin sen kautta. Jos sinulla ei ole Androidia, voit yhdistää maksukorttisi Equinoxiin Fidesmokioskin kautta. Fidesmokioskin löydät lähimmästä Ur&Penn-kaupasta.


Toimitetaan kellolaatikossa.

Yksityiskohdat
Toimitus

TOIMITUSKULUT

Sovellamme yksikköhintaa alkaen 4 euro summasta 10 euro summaan asti per kuljetuspakkaus, sen painosta ja koosta riippuen .


TOIMITUSTAPA
Käytämme Postia yhteistyökumppaninamme. Tuotteet toimitetaan tavallisesti kirjeessä (koskee pieniä, alle 0,5 kg lähetyksiä) tai Postipakettina.
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme automaattisesti sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tiedot tilauksestasi.

Ota tavaksi aina tarkistaa toimitusvahvistus/tilauskuitti, jotta kaikki on OK. Jos jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitusvahvistus on hyvä pitää tallessa, jotta voit ottaa sen esiin ollessasi mahdollisesti yhteydessä asiakaspalveluun. Kun otat yhteyttä meihin, sinun on hyvä pitää tilausnumero lähettyvilläsi.


Mikäli haluat perua tai muuttaa jotakin tilauksessasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme niin pian kuin mahdollista.


TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää siitä laskien, kun olemme lähettäneet tilauksesi, ellei tuote ole loppu varastosta. Tilaukset, jotka saapuvat meille ennen klo 12.00, lähetetään meiltä samana päivänä sillä oletuksella, että tuote löytyy varastosta.


NOUTAMATTA JÄÄNEET PAKETIT
Postin noutopisteisiin paketissa toimitetuista tuotteista lähetetään tekstiviesti matkapuhelimeesi ja niitä säilytetään toimituspisteessä kaksi viikkoa. Noutamatta jääneet tuotteet palautetaan meille. Pidätämme oikeuden veloittaa sinulta kaikista noutamatta jätetyistä paketeista palautuskulut sekä toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat tällä hetkellä 15 euro.

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout