TARINAMME

 

Erling Persson perusti vuonna 1943 Ur&Pennin, joka on tänään yli 100 myymälällään Skandinavian johtava kellojen ja muotiasusteiden ketju. 

Vuonna 2002 Ur&Pennin osti Ayad Al Saffar, entinen torikauppias ja perheenisä Libanonista. Ayad kehitti Ur&Pennin strategiaa laajan ja edullisen tuotekonseptin avulla. Tämä näkökohta on johtanut (jos saamme hieman kerskua) siihen, että olemme suurin yksittäinen kello- ja koruketju pohjoismaisilla markkinoilla, ja aiomme pitää asemamme jatkossakin. Mutta emme tyydy tähän, koska eihän se olisi hauskaa? Yrittäjäyrityksenä visiomme on olla ensimmäinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat koristaa ja ilmaista persoonallisuuttaan asusteilla. No.1 in Self-Expression!

Ajatuksemme ja menestyskonseptimme on mullistaa hyvin konservatiivinen ala muotoilemalla ja markkinoimalla omia tuotemerkkejämme mullistavaan hintaan. Fantastisten asusteiden luomisen ohella DNA:hamme on rakennettu luoda muutos kaikkein haavoittuneimpien hyväksi. Haluamme rakentaa yrityksen, joka tekee maailmasta hieman paremman ja käynnistimme siksi Ur&Penn Foundationin ja Give Time -hyväntekeväisyysprojektin. Ur&Pennin työntekijänä pääset suoraan osalliseksi menestyksestämme.

 

 
Kuvateksti: Ayad Al Saffar

 

 

Lue lisää kestävyysraportti liiketoimintavuodelle 2017-05-01 - 2018-04-30.

Ur&Penn AB,
Yritysnumero: 5564386950
ALV-rekisteröintinumero: SE556438695001

 

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout